Social Media

 

 

 

Foto's

Mijn Boeken

Mijn Broer Gino en Ik

Gino overleed op 18 juli 2003 ten gevolge van de persoonlijkheidstoornis borderline. Hij was een uitzonderlijk voetbaltalent en doorliep alle nationale jeugdelftallen van Nederland. In de puberteit veranderde zijn gedrag dusdanig dat hij niet ‘normaal’ kon functioneren in deze maatschappij. Steeds verder gleed hij af richting de wereld van criminaliteit, automutilatie (zelfverwonding), drank en gokverslavingen. Men wist er toen nog geen naam aan te geven. Jaren later bleek hij veel aspecten van de ziekte borderline te bezitten. Hoe zijn omgeving en met name Gino zelf met deze problematiek omging, is op een mooie en intense manier beschreven in dit levensverhaal.

Het boek is uitgebracht door IKProductions en te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.ikproductions.nl

Kosten zijn 14,95 euro excl. verzendkosten.

 

Bloedbad

Bloedbad is een fictief verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten. De laatste jaren wordt de wereld steeds vaker opgeschrikt door massamoorden waarbij de motieven niet geheel duidelijk zijn. In maart 2009 wordt opnieuw een school in Duitsland het slachtoffer van deze brute wijze van vergelding. Onschuldige mensen worden vermoord zonder enige aanleiding, zo lijkt het. Maar de vraag die ons allemaal bezig houdt is waarom iemand zichzelf opoffert om zoiets vreselijks aan te richten. Wat zijn bijvoorbeeld de beweegredenen van de 17 jarige Bart Nielsen om met een vuurwapen zijn voormalige middelbare school binnen te lopen en in het wilde weg 15 mensen dood te schieten? Alle vooroordelen worden op een hoop gegooid en de dader wordt zwaar veroordeeld. Met name de sociale en psychische achtergronden spelen hierbij een grote rol en worden in dit boek op verschillende manieren belicht. De lezer zal in de huid van de dader of misschien wel het “slachtoffer” kruipen omdat het in de ik-vorm is geschreven. Na de daad komen er vaak veel vragen los over de toedracht, motivatie en de achtergronden van de dader. Hoe gaan familie, bekenden en de professionele instanties hiermee om? Bloedbad is geschreven naar aanleiding van de massamoord op een middelbare school in Winnenden 2009. Alle namen van de personages, verschillende passages en het plaatsdelict zijn verzonnen. Het verhaal daarachter is de onbetwistbare harde waarheid. Foto Omslag

Het boek is te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te verkrijgen bij de bekende boekhandels in regio Twente. De website van de uitgever is www.boekenplan.nl uit Maastricht.  

kosten zijn 18,95 euro excl. verzendkosten,

 

Dekmantel der liefde

 

Eefje Janssen is een veelbelovend studente journalistiek. Na een paar bewogen jaren die er in de persoonlijke sfeer hebben ingehakt, besluit zij, samen met haar vriendin Maaike, naar Turkije te vertrekken voor een verdiende vakantie. Daar ontmoet zij naar wat het zich laat aanzien, de liefde van haar leven. Nadat beiden enkele vakanties met elkaar hebben doorgebracht besluit Eefje op aandringen van Fatih naar Turkije te komen. In overleg met de decaan van haar opleiding krijgt zij toestemming zich daar voor te bereiden op dat geen waar ze zich zo op heeft verheugd; een interview met de president van de Verenigde Staten. Eefje weet echter niet dat die kennis, het feit dat zij dichtbij de president kan komen, voor Fatih de enige echte reden is om Eefje in zijn leven toe te laten. Evenmin weet zij van zijn extremistische politieke standpunten. Fatih weet haar op slinkse wijze te manipuleren en binnen enkele weken deelt zelfs zij zijn standpunten en is zij zonder enige wroeging van mening dat de dood van de president haar daden rechtvaardigen ter wille van de extremistische islamitische beweging die Fatih aanhangt.Het feit dat Eefje echter geen contact heeft gehouden met haar thuisfront in Nederland doet er toe leiden dat haar zus Anne argwaan krijgt en zij zet een zoektocht op touw die leidt tot het hotel waar Eefje het interview zal gaan houden. Het verhaal, wat zich afspeelt in Nederland, Turkije, Syrië en Spanje is een spannende fictieve roman gebaseerd op de werkwijze van de radicaal extremistische beweging Al-Qaida verweven met een hedendaags ‘loverboy’ verhaal.